Hogyan segíthetek?

Előfordul, hogy az ember olyan helyzetbe kerül, hogy nagyobb mennyiségű hulladéktól kell megszabadulnia erre kínáljunk megoldásunkat 4-5-6-8 m3-es nagyságú konténereinkkel, amiket akár aznap is ki tudunk szállítani akár órákon belül! Rugalmasak vagyunk mind a konténer rendelés felvételében és a konténer szállításában, amint megtelt a konténer a lehető legrövidebb időn belül megpróbáljuk azt a megrendelőinktől elhozni.

A konténernek külön bérleti díja csak abban az esetben van hogyha a konténert több mint egy hétre szeretne igényelni a megrendelő, szezonon kívül, azaz december január február a konténer akár két hétig is maradhat díjmentesen.

Mivel a cégünk rendelkezik telephellyel ahová a konténerbe pakolt hulladék kerül így Önnek nem szükséges a hulladékot válogatni semmilyen mértékben!


SZOLGÁLTATÁSAINK

MILYEN HULLADÉKOT SZÁLLÍTUNK?

BONTÁSI TÖRMELÉK

Ide tartozik a beton, cserép, tégla, vakolat, csempe, föld, stb.

EGYÉB HULLADÉK

Építési törmelék, fólia, papír, szigetelés, műanyag, egyéb hulladék.

ZÖLD HULLADÉK

Kerti gallyak, levelek, ágak, tuják, gyökerek, fű, avar, stb.

Több konténerrel rendelkezünk, 4 köbméteres 5köbméteres 6 köbméteres, illetve 8 köbméteres kivitelben. Ezek méretei:

4 m3: Szélesség: 1,70 m Magasság: 1,00m Hosszúság: 2,8 m

5 m3: Szélesség: 1,70 m Magasság: 1,15 m Hosszúság: 2,8 m

6 m3: Szélesség: 1,70 m Magasság: 1,25 m Hosszúság: 3,3 m

8 m3: Szélesség: 1,70 m Magasság: 1,4 m Hosszúság: 3,55 m


Van saját telephely, hol vannak?

Szegeden áll rendelkezésre a telephelyünk, ahonnan könnyen rövid idő alatt elérjük a bármely városrészt.  Készséggel szállítunk a környező településekre is, mint például Újszentiván, Tiszasziget, Kübekháza, Röszke, Szentmihály, Mórahalom,Ásotthalom,Szatymaz.............. Vármegye teljes területére.

Várom Megrendelését

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.